Csapatunk

Dr. Kávássy Beáta
fogszakorvos, esztétikai fogorvos

25 éve dolgozom vezető fogszakorvosként, tagja vagyok az Esztétikai Akadémiának. Folyamatosan részt veszek hazai és külföldi kongresszusokon és kurzusokon, mert kiemelten fontosnak tartom a modern anyagok, gépek megismerését, a legújabb eljárások alkalmazását, mellyel a hozzám évtizedek óta járó páciensek elégedettségét magas szinten tudom tartani.

Dr. Szántai Boglárka
fogorvos

Diplomámat 2017-ben szereztem meg a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Már az egyetemi évek alatt is próbáltam betekintést nyerni a fogorvoslás minél több területére, ezért szabadidőmben részt vettem a Fogászati és Szájsebészeti Oktatóintézet sürgősségi fogászati ellátásában illetve magánrendelőkben dolgoztam fogászati asszisztensként. Fontos számomra a folyamatos szakmai fejlődés, és az, hogy a már megismert különböző látásmódokból táplálkozva minőségi és egyénre szabott kezeléseket végezhessek. Szeretem a kihívásokat, maximalistaként az aprólékos munkavégzés mellett köteleztem el magam, amihez úgy érzem a kellemes, oldott légkör elengedhetetlen. Angolul beszélek.

Dr. Bata Zsófia
fogorvos

2012-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetem Fogorvosi Szakán. 2012-től oktatóként dolgozom a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karának Konzerváló Fogászati Klinikáján részt vállalva a magyar és angol nyelvű fogorvostan hallgatók képzésében és a kutatói munkában. 2016-ban szakvizsgát tettem konzerváló fogászat és fogpótlástanból, kiváló eredménnyel.

Mindig szívesen ismerek meg új embereket és törekszem legjobb tudásom szerint megoldani esetlegesen felmerülő fogászati problémáikat. Tanárként és fogorvosként is legnagyobb erősségem a türelem és az anticipációs készségem. Fontosnak tartom folyamatosan fejleszteni szakmai tudásomat. Pácienseimet megismerve törekszem számukra esztétikailag és funkcionálisan a legmegfelelőbb fogászati megoldásokat megtalálni. Szakterületeim: endodoncia, esztétikai beavatkozások (konzerváló fogászat és fogpótlástan területén), gyermekfogászat, dentálhigiénia, kisebb szájsebészeti beavatkozások.
Beszélt nyelv: magyar és angol

Geletey Judit
asszisztens

Munkám legnagyobb öröme, hogy hozzájárulhatok pácienseink mosolyának tökéletesítéséhez, önbizalmuk erősítéséhez. Boldogsággal tölt el elégedettségük.

“A mosoly az a kulcs, mely valamennyi ember szívének zárját nyitja.”
/ Anthony J.D’Angelo /