Ars poetica

Megtaláltad a mosolyt amire vágysz, nálunk elérhető!

Dr. Kávássy Beáta
fogszakorvos, esztétikai fogorvos

“Több generációs orvos családból származom. Gyermekkorom óta életem része a gyógyítás, de számomra az a fontos, ami e mögött van: szakmai tudás, precizitás, tapasztalat, empátia és az esztétika iránti elkötelezettség.

1988-ban szereztem fogorvosi diplomát.
1991-ben fog- és szájbetegségek szakvizsgát tettem.
2006-ban konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát szereztem.
25 éve dolgozom vezető fogszakorvosként a Gellért fürdőben működő fogászati praxisban.Tagja vagyok az Esztétikai Akadémiának.

Folyamatosan részt veszek hazai és külföldi kongresszusokon és kurzusokon, mert kiemelten fontosnak tartom a modern anyagok, gépek megismerését, a legújabb eljárások alkalmazását, mellyel a hozzám évtizedek óta járó páciensek elégedettségét magas szinten tudom tartani.”

Hisszük, hogy mindenki számára személyre szabottan megtervezhető az a kezelés, mely a hozzánk fordulók számára ideális, harmonikus mosolyt biztosít.

Az arc harmóniája fontos, de önmagában nem elég. A funkció, a tartósság, a megbízhatóság együtt adják meg hosszútávon azt az eredményt, amivel mindannyian elégedettek vagyunk!

Odafigyelő gondoskodással, stresszmentes környezetben, fájdalommentes kezeléssel várjuk a hozzánk fordulókat.

Hiszünk a naprakész tudás és technikai háttér fontosságában, így tud specialista csapatunk a legmagasabb szintű egyedi igényeknek és elvárásoknak is megfelelni. Ez a tökéletes mosoly záloga!

A mi munkánk értékes végterméke a tartósan egészséges mosoly.

Mi a hosszú távú kapcsolatokban hiszünk!