Rólunk mondták

Mátéfalvy Csaba
VÍZILABDAEDZŐ

Figyelem, szakszerűség, profizmus, megfizethető áron.

Holler Ákos
FOTÓS, 3D GENERALIST

Félek a fogászati kezelésektől. Nagyon hálás vagyok Dr. Kávássy Beának, mert amikor az ő elkezdi a kezelést, akkor minden félelmem elmúlik. A fogaim jó kezekben vannak, precízen és személyre szabottan kezeli minden problémámat.

Vermes András
ZENÉSZ, HANGMÉRNÖK

Nagyon kellemes atmoszférájú rendelő, és minden alkalommal rendkívül professzionális kezelést nyújtanak. Szívesen ajánlom a rendelőt, én teljes mértékben elégedett voltam, akárhányszor itt jártam.

Lotfi Peiman
PRODUCER

10 éves koromban kitörtem az első két fogam, így a gyakori fogorvoshoz járás hamar az életem részévé vált. Sok rossz tapasztalat után, amióta a Gellért Dental esztétikai fogászatba Beához járok, többé már nem nyűg a dolog.

Fülöp Gábor
WEBDESIGNER

Gyerekkorom óta elég sokszor kellett különféle fogorvosokhoz járnom, ami nagyon kellemetlen volt. Mióta a Kávássy Doktornőhöz járok egyre kevesebbszer kell beülnöm a fogászati székbe. A Doktornő nemcsak precízen dolgozik, de fájdalommentesen is. Úgy érzem megtaláltam a megfelelő helyet.

Kaiser Ottó
FOTÓMŰVÉSZ

Az ember egy idő után rájön arra, hogy vannak bizonyos feladatok, amelyeket csak megszállottakkal szabad elvégeztetni.

Luis Martinez
VOLT MEXIKÓI NAGYKÖVET

Dr. Kávássy Bea nem csak egy kiváló és szakszerű fogorvos, hanem egy művész és szobrász is egyben.

Szilágyi Tibor
SZÍNMŰVÉSZ

Dr. Kávássy Bea fogszakorvos = fájdalommentes kezelés, kiváló szakértelem, empátia, maximális higiénia, kezelés alatt választható nagyszerű zenei élvezet. Próbálja ki, nem bánja meg, élményben lesz része.

Dr. Szűcs Andrea
ÜGYVÉD

Kávássy Bea nem csak jó fogorvos, hanem azért választottam Őt az én fogorvosommá, mert azzal a különleges képességgel rendelkezik, hogy a kellemetlen órák alatt, miközben gondosan és keményen dolgozik, mégis olyan légkört teremt, ami kellemessé teszi a kellemetlent.

Péter Vladimír
AZ ÉKSZEREK MÁGUSA, AZ IPARMŰVÉSZETI EGYETEM ÉKSZER TANSZÉK VEZETŐJE

Azért járok Kávássy Beátához, mert olyan a munkája, mint nekem. Mindketten a tökéletességre törekszünk és arra, hogy örömet szerezzünk másoknak.

Vidák Györgyi
Vidák Györgyi

Amióta Bea és Urbán István kezeli a fogaimat, tudom, hogy a mosoly tényleg megtervezhető